Taas on näköjään vierähtänyt luvattoman kauan viime päivityksestä.
Aloitin työt helmikuun lopussa ja tuntuu että aika ei vaan riitä kaikkeen ja laiskuus on kai yksi syy:)

Aloitetaanpa pentu-uutisilla. Riisi (C. Drizella) on astutettu ihanalla bimerle pojalla BumtsiBum Puzzling Bi Colour eli "Morriksella". Ultrassa ei ole käyty mutta muutama pentu mahassa tuntuisi olevan. Viikon päästä varmaan tiedetään jo enemmän .
Myös Hyrrä (Funnytail I'm Too Fast) on astutettu . Isänä tulevalla pentueella on komea trikkiuros BumtsiBum My Only One eli "Väinö".
Hyrrän odotus varmistui vasta kolme päivää sitten kun käytiin ultrassa. Pari pentua siellä näkyi varmasti. Olin melko varma että mitään ei ole tulossa kun maha ei yhtään kasvanut. Muita merkkejä kyllä oli mutta luulin niiden olevan juoksujen jälkeisiä juttuja. Hyrrä on sen verran pitkärunkoinen että pennut mahtuivat hyvin piiloutumaan. Reilun kahden viikon päästä olisi laskettu aika.

Hyrrän viime pentueesta on nyt kaikki tutkittu. Fiona (C. Fantastic Fairy) kävi lonkka- ja kyynärkuvissa ja tulokset ovat parhaat mahdolliset, lonkat A/A ja kyynärät 0/0, myös selkä kuvattiin terveeksi. Suuri kiitos Marjolle Fionan tutkimisesta!

Sitten hieman agituloksia.
Siro on jatkanut kisailuaan. Kuopiossa 4.2. tuli jälleen hyppyradalta nolla ja sijoitus 2. Jyväskylässä 14.4. kummaltakin radalta harmittavat vitoset.
Raiku (C. Fast Fellow) avasi myös kisauransa Kuopiossa hyppyradalla hienolla nollatuloksella ja sijoitus 2. Raiku käväisi myös Lappeenrannan näytelmissä pääsiäisenä ja tuloksena EH.
Lotta (C. Charming Choice) ja Katri nappasivat nollavoiton ykkösluokassa 18.2. Jyväskylän kisoissa.
Vili (C. Double-0-Seven) ja Miia ovat saaneet kaksi luva-tulosta kakkosluokasta joten eiköhän pari nähdä kohta kolmosissa.

Seuraavaan päivitykseen ei toivottavasti mene kovin pitkään.