Aluksi myöhästyneet 2-vuotis onnittelut sinisille C-kasvateille! Onnea Tarmo, Trio, Lily ja Lotta!

Lauantaina 8.8 käväisimme Riitan kanssa Mäntyharjun näyttelyssä. Mukana olivat Mocca, Tarmo ja Hyrrä ja tuomarina kaikilla Hilkka Salohalla. Mocca sai JUN EH1, arvostelu oli hyvä mutta tuomarin mielestä Mocca on vielä kovin pentumainen Silmänisku.

Tarmolle tulokseksi NUO EH2 joten Tarmolla kasassa tulokset shelttien näyttely-ykkösruusukkeeseen!
1250439776_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tarmo

Hyrrä oli luokkansa ainoa ja sai tulokseksi NUO EH1.
"Kookas mittasuhteiltaan oikea, vahva narttu jolla hyvä päänkiila. Kuono voisi olla hieman täyteläisempi tyvestään ja kallo tasaisempi. Hyvä purenta, silmät ja korvat, hieman lyhyt kaula, hyvä ylälinja, riittävät etukulmaukset, hyvät takakulmaukset, hyvä rintakehä, hyvä luusto ja käpälät, väri voisi olla hieman kirkkaampi. liikkuu hieman kapeasti edestä, muuten hyvin. Häntä tahtoo nousta."

1250439761_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Hyrrä

Seuraavana aamuna läksimme Riisin (C. Drizella) ja Minnan kanssa kohti Kajaania jossa järjestettiin pentunäyttely. Shelttejä oli ilmoitettu 2kpl eli Riisi ja sen veli Vili (C. Double-O-Seven). Kiva oli nähdä Viliä pitkästä aikaa. Pienihän se on edelleen mutta omaa kyllä mahtavan luonteen.
Vilin vuoro oli ensin ja hienosti se Miian kanssa esiintyi. Tuomari ei voinut antaa Vilille KP:tä kun se aristeli vähän toista silmäänsä. Riisi esiintyi myös hienosti ja seisoi pöydälläkin tyynesti vaikka tuomarin teltta meinasi lähteä kesken arvostelun lentoon. Riisi sai KP:n joten siitä tuli ROP-pentu.
"6kk vanha. Aavistuksen ilmavan kokonaiskuvan antava narttupentu jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, viehättävä ilme. Hyvät korvat, hyvä kaulanpituus. Eturinnan ja kaulan tulee vielä täyttyä. Kokonaisuuteen sopiva raajaluusto. Hyvät käpälät, hyvä turkin laatu ja häntä. Liikkuu ahtaasti takaa, yhdensuuntaisesti edestä. Riittävä sivuliike. Miellyttävä luonne." ( Katja Korhonen) 

Seuraava koitos on viikon päästä Nokialla. Sinne lähtevät Mocca ja Hyrrä.
Ja menin sitten ilmoittamaan Hyrrän agilitykilpailuihin Nauru. Tuleepahan ainakin yleisöllä olemaan hauskaa...