Eilen käytiin Riitan ja pentujen kanssa Joensuussa sirutuksessa, silmätarkastuksessa ja pennut katsottiin muutenkin läpi. Alkumatkasta hieman kiljuttiin mutta sitten ilmeisesti uni voitti ja loppumatka oltiin hiljaa. Eläinlääkäri oli juuri muuttanut uusiin hienoihin tiloihin raviradan läheisyyteen. Pennut kiljuivat odotusaulassa kun olisivat halunneet päästä vähän juoksentelemaan, häkissä olo on ihan tyhmää :)

Ensimmäisenä oli vuorossa poika1 joka rimpuili niin paljon kun kerkesi. Silmät saatiin hädintuskin katsottua ja kun lekuri roikottaa pentua takajaloista testatakseen kuinka ottaa etujaloilla vastaan pöydän pinnan, niin poika kipristi itsensä ja oli lopulta pöydällä selällään. Ahon kommentti olikin "sinähän varsinainen sähikäinen olet". Muut pennut antoivat hyvin tutkia itsensä eikä sirun laittokaan tuottanut ongelmia.
Kaikilla oli terveet silmät ja pojilta löytyi pallukat. Kummallakin tytöllä on pienet napatyrät joita tuskin joutuu leikkaamaan mutta poika2:lla napatyrä on hieman isompi joten leikkaus saattaa olla edessä.

Näin samalla reissulla myös edellisestä pentueesta olevan Kelvinin (C. Extra Cool). Poitsu on hieman kasvaa hurahtanut, kokoa ehkä n. 46cm. Ihanan reipas poika ja melkoinen pusumaakari!

Nimetkin pennuille on vihdoin päätetty ja tässä tämänpäivän kuvasatoa nimien kera.



Cloudgarden's Fast Fellow



Cloudgarden's Furious Fighter



Cloudgarden's Famous Flirt



Cloudgarden's Fantastic Fairy