Luonnetestin tuomareina toimivat Vilhelmiina Virolainen ja Lea Kilpeläinen.
Ensin oli vuorossa Sulo Riitan kanssa. Tuomarit ihmettelivät Sulon kokoa sheltiksi. Sulo hieman turisi ja haukkui kun tuomari Lea yritti tehdä tuttavuutta, mutta huomasi sitten että kiva ihminenhän tämä on. Leikkiminen onnistui vasta pienen lämmittelyn jälkeen ja sitten Sulo vetikin lelusta ihan kunnolla. Sulo puolusti itseään ja Riittaa ihan hyvin ja suoriutui testistä odotettua paremmin. Pisteitä kertyi 144.

Sitten oli vuorossa Brilli ja Minna. Tuomari Lea ei millään meinannut uskoa että Brilli on sheltti kun se on mustavalkoinen. Brilli paineistui testistä yllättävän paljon ja koira joka asuu lähellä ampumarataa ja kuulee laukauksia harva se päivä, meinasi lähteä litomaan laukausten aikana. Brillille pisteitä kertyi 82. Tuomarit sanoivatkin että Brillistä näkee että se elää laumassa.
Yritän saada pisteytykset kotisivuille.

Hyrrän kanssa kisailtiin tänään agiliitossa Mikkelissä. Koko aamupäivän satoi kaatamalla vettä ja kenttä suorastaa tulvi. Eka radalta keppien aloituksesta virhe. Hyrrän nenä käväisi eka kepin väärällä puolella. Muutama haku väärälle esteelle ja keinulle pysähtyminen toivat myös reilut 2 sek. yliaikaa. Hyrrä sai levätä hyppärin ajan ja viimeiseltä agiradalta taas keppien aloituksesta virhe. Nyt sentään päästiin ihanneajan alle ja sijoitus oli 4.

Viime viikonloppuna olin Hyrrän kanssa hyppykouluttaja Ulla Kaukosen opissa ja siellä kävi ilmi että Hyrrä ei käytä kauhean hyvin takapäätään hypyillä. Takapäästä puuttuu myös lihaksia jonkun verran. Nyt sitten harjoitellaan hyppyjä ja kuntoillaan. Parin viikon päästä Hyrrällä on aika fysioterapeutille jolta toivottavasti saamme lisää jumppaohjeita.

Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus käydä Lottaa moikkaamassa ja katsoa joko maha on kasvanut  Sunnuntaina olisi sitten vuorossa agikisat Kuopiossa Pilvin kanssa.