Eilinen päivä mennä hurahti Joensuussa agiliitossa. Riitan kanssa läksimme puoli kuuden aikaan aamulla ajelemaan ja kisat alkoivat kahdeksalta. Vähän jännitti kun sekä Hyrrällä että Tarmolla oli kummallakin nousumahdollisuus.
Rataantutustumisen jälkeen sanoin Riitalle että muista että teet kaikki niinkuin olet suunnitellut ja kuinkas ollakkaan itse jätin valssin tekemättä ja yritin takanaleikkausta ja Hyrrä otti kiellon hypyltä. Että oli nolla tosi lähellä. Riitta sensijaan noudatti ohjeitani ja teki niinkuin suunnitteli ja otti hienon nollavoiton ja siirtyi kakkosiin, Jihuu!!!!
Hyrrän toinen rata meni sitten ihan käsille joten viimeisen nollan tavoittelu siirtyy ensi vuodelle. Tarmo kisasi radan myös kakkosissa. Harmittavasti puomin kontaktilta vitonen, mutta nopein aika ja sijoitus 2.

Pentujen kanssa on käyty muutaman kerran ulkoilemassa ja kovasti tykkäävät. Oma huone ei tunnu enää riittävän vaan koko ajan kinuavat ulos huoneesta. Aamulla sentään nukkuvat niin kauan kun meillä muutkin nukkuvat, onneksi :)


merle uros1


merle uros2


trikki uros


merle narttu


trikki narttu