...on ehtinyt tapahtua sitten viime kirjoittelun.

Ensiksi kuitenkin huimat onnittelut tänään 1 vuotta täyttäville F-kakaroille! Paljon Onnea Raiku, Luca , Fiona ja Siro!!!
Tässäpä lapsukaiset vuosi sitten. Miten rauhallisia ja hiljaisia ne olivatkaan

Sitten muihin juttuihin.
Hyrrän kanssa on harvakseltaan kisailtu ja kaksi nollaa on kakkosluokasta jo plakkarissa. Ensimmäinen tuli 27.3 Jyväskylässä ja toinen Pieksämäellä 9.4. Nyt vaan sitä viimeistä odotellaan.
Ohjaajan työnteko vaan tuppaa häiritsemään harrastamista. Hyrrä kisasi viime viikonloppuna omissa kisoissa Riitan kanssa mutta koira ei ollut ihan oma itsensä ja hylyt napsahtivat kummaltakin radalta.
Kisoissa oli sattunnut melko kummalllinen juttu. Hyrrä oli Riitan autossa häkissä ja takaluukku auki. Joku pikku tyttö oli käynyt Hyrrän sieltä hakemassa ja laittanut hihnaan ja talutellut sitä parkkipaikalla. Onneksi mitään pahempaa ei sattunut ja onneksi Hyrrä ei pienistä hätkähtele. Tyttö sai kyllä' melkoisen puhuttelun joten toivottavasti otti opikseen.

Sitten näytelmä tuloksiin.
Wilma (C. Early Bird) käväisi pääsiäisenä Lappeenrannan näytelmissä tuloksena ERI ja Äänekoskella 14.5 tuloksena H

kuva: Maija Kovanen

Hilma (C. Early Riser) puolestaan käväisi 15.5 Viitasaarella tuomisinaan ERI

kuva: Laura Mättö

Hilma kävi myös terveystutkimuksissa. Hienosti lonkat A/A ja kyynärät 0/0, silmät ja polvet on jo aiemmin tutkittu terveeksi. Onnea Nina!

Hyrrällä, Ripsalla, Tarmolla ja Riisillä terveet silmät. Hyrrältä löytyi muutama ripsi ja Riisiltä muutama ripsi ja karva.