Onpahan taas aikaa vierähtänyt viime kirjoittelusta. Pennut ovat hyvin viihtyneet uusissa kodeissaan. Merle pojasta tuli Jasu ja hän ilahduttaa nykyisin Iisalmessa, Elmo lähtee huomenna uuteen kotiinsa Lappeenrantaan. Elmon kanssa ollaan käyty kyläilemässä ja muutaman kerran poika on ollut mukana agilitytreeneissä. Tosi reippaasti se suhtautuu joka tilanteeseen, ei paljon ujostele. Agitreenit pidetään meillä maneesissa joten hevosenkakkaakin on jo maisteltu . Elmo on melkoinen massahurmaaja ja melkein jokainen olisi ottamassa sen mukaansa. Olen varma että Elmosta kuullaan vielä. Tässä muutamia kuvia tältä päivältä.

 

Näytelmäkausikin tuli korkattua viime viikonloppuna Kajaanissa. Tuomarina shelteillä oli Dina Korna Virosta. Hyrrä on vasta kasvattamassa turkkiaan, se on sellainen siisti ja sileä. Hyrrä sai EH:n johon olen tuolla turkilla ihan tyytyväinen.
"Standart size, a bit long loin otherwise correct topline. A little bit flat ribcage. Correct angulation. A little bit narrow chest. Proportional head, a little bit rounded skull. Heavy ears. Enough coat, color could be cleaner. Movement free, but a little close behind."

Riisi (C. Drizella) oli JUN ERI2, Tavu (C. Be The One) oli AVO ERI4 ja Vili (C. Double-O.Seven) JUN EH, joten tyytyväinen olen päivän saldoon.

Hyrrän kanssa ollaan nyt odottavalla kannalla eli juoksuja odotellaan. Tarkoitus olisi astuttaa neiti tästä seuraavasta juoksusta ja uroskin on jo päätetty. Hyrrän tuleva sulhanen on komea ja vauhdikas trikkipoika FI&EE&LV MVA FI AVA Shet Up Mr Lovejoy "Riku".