Ensimmäinen pentu lähti jo maanantaina uuteen kotiin ja sai lopulta monien vaihtoehtojen jälkeen nimen Siro. Neiti jäi Varkauteen ja pääsi ihastuttamaan shelttipoikien Sulon ja Tarmon arkea. Pojat eivät vielä ole ihan lämmenneet uudelle tulokkaalle mutta alkavat pikkuhiljaa sietämään sen läsnäoloa.

Eilen käytiin koko lauman kanssa katsomassa kuinka Siro pärjäilee ja pennut olivat onnessaan kun pääsivät isolle nurmikentälle juoksemaan.



C. Fast Fellow



C. Furious Fighter



C. Famous Flirt  "Siro"


 
C. Fantastic Fairy

Tänään käytiin koko jengin kanssa uimassa ja Hyrrä oli todella onnellinen kun vihdoinkin pääsi uimaan. Pilvikin innostui uimahommaan mutta Ripsa ja Elli pysyttelivät kuivalla maalla. Kävin kyllä laitamassa ne muutaman kerran veteen. Pennuista Fantastic Fairy on selvästi perinyt uimisen ilon äidiltään. Se tykkää kovasti läträtä vesikupissa ja rannallakin se vaan meni veteen ja rupesi uimaan. Enpä ole aiemmin nähnyt 8 viikkoisen pennun uivan. Pojista Furious Fighter kävi muutaman kerran järvessä kahlailemassa ja  Fast Fellow oli ilmeisesti pudonnut jossain vaiheessa koska oli korviaan myöten märkä. Harmittavasti vaan kamera ei sattunut mukaan, olisi ollut kiva ikuistaa uivia pentusia.

Huomenna lähtee Fantastic Fairy uuteen kotiinsa ja alkuviikosta pojat. Sitten pääsee taas keskittymään aikuisiin koiriin. Hyrrän ilmoitin jo ensimmäisiin agikisoihinkin mammaloman jälkeen. Toivottavsti helle vähän hellittäisi niin pääsisi paremmin treenaamaan ja kuntoa kohottamaan.