Tavu (C. Be The One) ohjaajansa Elisan kanssa ottivat upean nollavoiton lauantaina 19.2 Haukiputaalla ja saivat viimeisen sertinsä joten Tavusta tuli Suomen agilityvalio . Hurjasti onnea Elisa ja Tavu! Samalla pari saavutti kisaoikeuden SM- kisohin ja MM-karsintoihin.

Hyrrän kanssa kisasimme seuramme omissa kisoissa 12.2 ja vaikka tuloksilla ei voi kehua niin olen äärettömän tyytyväinen koiran suoritukseen. Eka radalla oli vaikea keppikulma ja sitten ohjaaja meni vielä sössimään liian lähelle keppejä joten tuloksena 10vp ja hieman yliaikaa, sijoitus 2. Toisella radalla minä käännyin ja Hyrrä paineli suoraan olevan hypyn joten tuloksena hyl. Hyvää oli se että Hyrrä suoritti kaikki esteet, ei siis kieltoja , ja liikkui ihan kohtuullista vauhtia.

Seuraavat agikisat ovat 13.2 mutta sitä ennen pyörähdetään Juuan näytelmissä. Sinne olen ilmoittanut Hyrrän lisäksi Ripsan, myös Hyrrän tyttö Fiona on tulossa.

Pentusuunnitelmiakin on hieman mietitty. Tarkoitus olisi astuttaa ainakin Riisi seuraavasta juoksusta, mahdollisesti myös Brilli ja Hyrrä. Niistä enemmän sitten kun ovat ajankohtaisempia.