Niin paljon on taas tapahtunut sitten viime kirjoittelun että mistähän aloittaisi.

Hyrrän kanssa käväistiin Turussa Riku-herran luona reilu viikko sitten ja nyt vaan odotellan josko käynti oli kannattava. Melkoinen reissu oli kyllä muuten, autokin hajosi takaisin tullessa mutta onneksi löytyi korjaamo ja varaosa. Kiitos Minna vaan reissusta, oli hauskaa kaikesta huolimatta ja tuli ainakin Turku tutuksi! Suuret kiitokset myös Katille ja Raijalle vieraanvaraisuudesta!

Samaan syssyyn sattui että erosimme Markon kanssa joten asustelen nykyisin Varkauden puolella luhtitalossa koirineni. Hyvin ovat koirat sopeutuneet rivarielämään. Emännälle tietää vaan lenkkeilyä kun ei ole enää pihaa mihin koirat laskea.

Riisi (C. Drizella) ja Papu (C. Daisy Duke) kävivät viime viikolla terveystutkimuksissa. Polvet olivat kummallakin 0/0 ja eläinlääkärin mielestä kummankin lonkat ja kyynärät näyttivät hyville. Kennelliitosta vaan odotellaan virallisia lausuntoja.

Ensi viikonloppuna olisi vuorossa shelttien erikoisnäyttely Juvalla. Pikkupentuihin on tulossa Hilma, Wilma ja Kelvin ja omistani ilmoitin Ripsan. Tajusin juuri että Ripsa on viimeksi käynyt näytelmissä pari vuotta sitten joten pitäisiköhän harjoitella? Pitäisi varmaan saksia ja harjaakin sille näytellä .