Eilen lauantaina oltiin Mikkelissä agilitykisoissa. Keli oli aivan kamala, tuuli vaakasuoraan ja kenttä oli ihanan liejuinen. Tuli muutaman kerran päivän aikana mietittyä että kaikkeen sitä ryhtyykin.

Parhaasta tuloksesta vastasi Sulo joka voitti toisen startin nollatuloksella. Todella upean näköistä menoa! Toiselta radalta Sulolle hyl kuten myös Tarmollekin kummaltakin radalta. Tarmolla oli onnistuminen pienestä kiinni kummallakin radalla joten eiköhän se nolla sieltä vielä tule.

Ripsalle eka radalta 5 virhettä (keppien viimeinen väli jäi väliin) ja hieman yliaikaa, toiselta radalta hyl. Tyytyväinen olen taas Ripsan kulkemiseen kun luulin että se ei semmoisessa tuulessa ja kurassa tee mitään.

Tänään oli vuorossa sitten näytelmät Outokummussa. Tarmo ja Hyrrä saivat kumpikin H:t. Tarmo esiintyi tosi huonosti, se kulki nenä kiinni matossa koko ajan. Hyrrä on taas puolestaan ihan bikinikunnossa joten ihmeitä ei voinut odottaakaan.

Hyrrän arvostelu:
" Solakka narttu jolla tällä hetkellä hieman pitkäkuonoinen pää. Ilme voisi olla hieman pehmeämpi. Voimakkaasti taittuneet korvat. Hyvät takakulmaukset. Hiukan niukemmat edessä. Vielä vähän litteä runko, mitä nyt niukka karvapeite korostaa. Tarpeeksi kaulaa. Valitettavan korkea-asentoinen häntä liikkeessä. Sujuva ja rytmikäs sivuaskel. Häntä häiritsee. Sininen saa vielä puhdistua." ( Elena Ruskovaara)