Melkoinen tovi on vierähtänyt viime kirjoittelusta. Kasvattini omistajineen ovat olleet aktiivisia ja saaneet hienoja tuloksia aikaiseksi.

Elisa ja Tavu (C. Be The One) ovat olleet mahtavassa vedossa agilityrintamalla. Tornion kisoissa 4.9 pari teki kaksi nollarataa sijoituksilla 3. ja 2.
Viikkoa myöhemmin Oulussa tuli upeasti nollavoitto ja toinen agilitysert . Noin vuosi sitten Elisa ja Tavu saivat ekan sertinsä joten päästäänköhän piakkoin juhlimaan Cloudgarden'sin ensimmäistä aglityvaliota...
Tavu käväisi myös luonnetestissä 3.10 pistein +65.
Toimintakyky -1 (pieni)
Terävyys +1 (Pieni, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua)
Puolustushalu +1 (Pieni)
Taistelutahto -1 (Pieni)
Hermorakenne +1 (Hieman rauhaton)
Temperamentti +1 (Erittäin vilkas)
Kovuus +1 (Hieman pehmeä)
Luoksepäästävyys +2a (Luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen)
Laukauskokematon ++

Riitta ja Tarmo (C. Curious Gambler) ovat kisanneet ahkerasti ja vihdoin kova työ palkittiin. Mikkelin kisoissa 3.10 pari nappasi ensin hyppyradalta nollavoiton mutta kun hyppärinolla ei kelvannut luokanvaihtoon niin pari otti nollan agiradallakin ja niin tuli siirto kolmosiin .
Tarmo kävi luonnetestissä 30.10 ja saavutti hienot pisteet +110.

Eki ja Sulo (C. Bring Me Luck) ottivat upean nollavoiton maxi2:ssa Joensuun kisoissa 23.10 ja pari on yhden nollan päässä kolmosista.

Hyrrän kanssa kisaaminen on ollut aika vähäistä. Varkauden kisoissa 11.9 saimme viimeisen nollan ykkösluokasta ja siirryimme kakkosiin. Pieksämäen kisoista 18.9 taisi tulla kaksi hylkyä ja Joensuun kisoissa 23.10 teimme nollan sijoituksella 2. mutta vähäisten osallistujien vuoksi se ei oikeuttanut luvaan . Toinen rata menikin sitten ihan pipariksi.
Seuraavat kisat ovatkin viikon päästä Pieksämäellä.

Pilvi kävi 10-vuotis silmätarkastuksessa ja sai terveen paperit. Pientä iän tuomaa sameutta oli havaittavissa.

E-kasvatit täyttävät huomenna vuoden! Paljon onnea Kelvin, Jasu, Elmo, Wilma ja Hilma!!!