Taas on aikaa vierähtänyt viime kirjoittelusta ja vaikka mitä on kerinnyt tapahtumaan.

13.9 kisattiin VarPS.n seuranmestaruudesta ja samalla joukkuepiirinmestaruudesta. Ripsa on ollut pitkällä kisatauolla ja nyt ajattelin kokeilla kotikentällä miten se kisoissa käyttäytyy. Treenit ovat järestään menneet hyvin. Alkuun Ripsa taas hiimaili ja lopulta ohitti renkaan josta tuli kielto. Mutta sitten loppurata menikin suht hyvin ja vauhdikkaasti. Lopputulos oli 10.30 ja sijoitus 3.
Pilvi teki tasaisen varmaa työtä ja kuusi nollaa on kasassa.
Joukkuekisassa Ripsa oli jo startissa lähdössä pois kehästä mutta sain houkuteltua sen takaisin ja rata meni hyvin, kepeiltä tuli yksi viitonen. Pilvi teki joukkueradallakin nollan. Pilvin joukkue oli toinen ja Ripsan joukkue 4. Kasperin joukkue voitti PiirM-kultaa!

Sulo (C. Bring Me Luck) kisasi myös yksilökisassa sekä joukkueessa. Yksilökisassa harmittava kielto, mutta sijoitus oli kuitenkin 2. ja samalla Sulosta tuli VarPS:n agilitytulokas! Onnea Eki ja Sulo!!!

Seuraavana päivänä lähdettiin Minnan kanssa Riihimäelle pentunäyttelyyn Hyrrän ja Halmin kanssa. Ensimmäisen kerran kun pysähdyimme Heinolan kohdalla ja avasimme takaluukun niin teki mieli laittaa se takaisin kiinni ja lähteä ajamaan kotiin. Kumpikin pennuista oli kuolannut koko matkan ja kun pysähdyimme niin kumpikin oksenti. Koirat olivat kamalan näköisiä ja Minnan kanssa mietimme että millä ihmeellä saamme ne puhtaiksi. Kumpikin oli vielä edellisenä iltana pesty ja puunattu. Mutta vedellä, pyyhkeellä ja harjalla saa ihmeitä aikaan ja kehässä kumpikin näyttivät upeilta. Shelttipentuja oli ilmoitettu 4 kpl. Halmi oli ROP-pentu ja Hyrrä PEK2 ja KP.  Hyrrän arvostelussa luki: Mittasuhteiltaan oikea, kaunis pää, varmat korvat. Hyvä ylälinja. Erinomainen luusto. Hieman kapea edestä ja takaa. Hyvä karva. Esiintyy ja esitetään hyvin.
Kakarat oli ilmoitettu parikilpailuunkin mutta eivät sijoittuneet vaikka esiintyivätkin huippuhienosti Minnan esittäminä.