Lauantai aamuna lähdettiin Markon ja koirien kanssa ajelemaan kohti Oulua. Elli meni hoitoon äidilleni mutta muut koirat pääsivät mukaan. Ouluun päästyämme kävimme ensiksi kouluaikaisen ystäväni Sannan luona ja sitten ajoimme hotellille. Hotellilla pikainen vaatteiden vaihto ja sitten kisapaikalle.

Marianne ja Deli (C. Agree With Me) olivat juuri saavuttaneet ensimmäisen nollansa ykkösluokasta kun saavuimme paikalle, Onnea vielä tätäkin kautta! Ripsa kisasi eka kertaa kakkosluokassa ja tuloksena kummaltakin radalta hyl. Neiti irtosi ihan mukavasti, ainut vaan että väärille esteille. Vuosi sitten Oulussa Ripsa ei suostunut kulkemaan ollenkaan ja karkasi jopa radalta pois, joten parannusta on tullut ainakin siihen asiaan.

Marko ja Jeni ottivat eka radalta vitosen ja toiselta nollan, sijoitus oli vaan harmittavasti 4. Kasperin kanssa eka radalta vitonen ja toiselta hyl.

Pilvin kanssa saimme eka radalta hylätyn. Radalla oli A-este jonka alla oli putki. Tiesin heti että putkeen vienti on tuhoon tuomittu yritys ja niinhän siinä kävi. Pilvistä A-este on niin ihana että se menee sinne vaikka mitä tekisi. Toinen rata oli hyppyrata ja läksimme ekana. Meno oli aika kauheaa, Pilvi teki muutamissa kohdissa hirveitä kaarroksia mutta saimme suoritettua radan ilman virheitä. Ajattelin että jos aika riittää niin sitten on tämän vuoden SM-nollat kasassa. Jonkun ajan päästä kävin tuloksia katsomassa ja piti katsoa ihan uudemman kerran. Olimme voittaneet Pilvin kanssa!!! Nyt on sitten ensimmäinen kiinnitys agilityvalion arvoon saatu, Jes! Kisat venyivät aika myöhään, olimme takaisin hotellilla 11 aikaan illalla.

Seuraavana aamuna tapasimme kasvattejani Haukkukeitaalla. Mukana olivat A-pentueesta Nokku ja Deli ja B-pentueesta Tavu. Lenkkeilimme tunnin verran mutta ilma oli tosi kylmä ja tuuli varsinkin.
Tässä muutamia kuvia. Pilvinen ilma ja mustat koirat ei ole mikään paras yhdistelmä.

1322995.jpg

1322997.jpg

1322993.jpg
Nokku (C. Amazing Man)

1322998.jpg
Deli (C. Agree With Me) ja Minttu

1322999.jpg
Tavu (C. Be The One)

Ennen kotiin lähtöä kävimme vielä Trioa katsomassa. Trio muisti äitinsä ja olisi hirveästi halunnut leikkimään Ripsan kanssa, mutta menohaluja piti vähän hillitä kun jalka on vielä lastoitettu. Trio ei ollut kyllä muuttunut ollenkaan luonteeltaan siitä kun se meiltä läksi. Samanlainen iloinen ikiliikkuja!

Pilvi hoksasi Jutan ja Kimmon luona maaorava Kaapon ja loppuvierailun ajan se tuijotti sitä herkeämättä. Harmi kun ei tullut otettua kameraa sisälle mukaan. Nemi ja Trio ovat tottuneet oravaan eivätkä tee sille mitään vaikka se olisi vapaana. Minusta Kaapo oli aivan ihana!

Melkein koko kotimatkan satoi lunta vaakasuoraan ja välillä tuli vettä joka jämähti tuulilasiin. Oli kyllä tosi kaamea ilma mutta seitsemän jälkeen olimme viimein kotona.