Pitkästä aikaa taas blogin äärellä. Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime kirjoittelun.

Pennut lähtivät kaikki uusiin koteihinsa, Papu lähti valloittamaan Helsinkiä ja Vili Kajaania. Riisi jäi sijoituskotiin Varkauteen. Hyvin ovat kaikki kotiutuneet ja melkoisia riehujia tuntuvat olevan Hymy.

Sulo ja Tarmo kävivät 4.4. Pieksämäellä kisaamassa ja Tarmo voitti toisen radan tuloksella 5. Harmittavasti pyörähdys hypyn edessä. Toinen rata meni hylätyn puolelle kuten myös Sulolla kumpikin rata. Seuraava koitos 18.4 Mikkelissä.

Ripsakin aloitti kisaamisen mammaloman jälkeen. Pitkäperjantaina ajoimme kamalassa lumipyryssä Joensuuhun, Poksin kisoihin. Olin ilmoittanut Ripsan vaan yhteen starttiin kun harjoittelukin on jäänyt aika vähälle. Rata meni muuten loistavasti mutta hankala keppikulma koitui kohtaloksi ja kaksi väärää aloitusta toi tulokseksi 10 virhettä ja vähän yliaikaa. Muilla meni vielä huonommin joten voitimme Ripsan kanssa.

Pilvin eka rata meni ihan pipariksi, koira sinkoili vähän joka suuntaan. Toiselta radalta teimme sitten nollan vaikka siinäkin Pilvi lähti hakemaan kesken radan puomia vaikka olin menossa ihan vastakkaiseen suuntaan. Medejä oli pari kymmentä ja Pilvi tuli lopulta toiseksi tuloksella 0,97.

Lappeenrannan näytelmissä käytiin pääsiäismaanantaina. Tarmo ja Lotta saivat kumpikin H:n koon takia. Hyrrä oli EH2.
Hyrrän arvostelu: "Isohko juniorinarttu. Hyvät korvat ja silmät. Alaleuka saisi olla voimakkaampi. Hieman pitkä lanneosa. Hyvä selkälinja. Sopiva luusto. Seisoo mielellään takaraajojen päällä. Korottaa häntää liikkeessä. Liikkuu ahtaasti takaa. Hyvä blue merle väritys." (Gunnel Holm)

Suurimmasta potista vastasi Mocca. Kelpietä oli ilmoitettu 10kpl ja Mocca pesi koko joukon, ROP ja serti. Aika hienoa 10kk vanhalta kakaralta!

Ensi viikonloppuna on lauantaina agikisat Mikkelissä Ripsan kanssa ja sunnuntaina näyttely Outokummussa jonne lähtee Hyrrä ja Tarmo.