Aikasten paljon on kulunut aikaa viime päivityksistä, mutta mitään maata mullistavaa ei ole sattunut. Viikot ollaan töissä ja viikonloput menee kisoissa tai näyttelyissä.

Tavu (C. Be The One) nousi agilityn kolmosluokkaan kesäkuun alussa. Onnea!

Kasperin ja Pilvin kanssa käytiin Torniossa agilityn SM-kisoissa 13.-14. kesäkuuta. Ollaanpahan taas yhtä kokemusta rikkaampia.

Hyrrän kanssa käytiin viime viikonloppuna Laukaan näyttelyssä. Tuomarina Soile Bister ja tuloksena ERI2 PN2 V-SERT. Minnalle kiitokset Hyrrän esittämisestä!
" Erinomaisen tyyppinen, kaunis linjainen feminiininen narttu jolla hyvä luusto. Kaunis pää, korvat ok. Ilme voisi olla parempi. Erinomaiset raajat, alaosastaan hieman kapea rintakehä. Hyvä väri. Erinomaiset liikkeet joskin häntä hieman kohoaa. Hyvä luonne."

Eilen oltiin Riitan kanssa Lammin ryhmänäyttelyssä, mukana Hyrrä, Mocca ja Tarmo. Myös Lotta oli ilmoitettu. Tuomarina Alar Muurisepp, Viro. Tarmo sai EH2, Lotta ERI2 ja Hyrrä ERI.
Hyrrän arvostelu " Hyvätyyppinen ja kokoinen narttu. Hyvä pää, hieman epäsuorat päänlinjat. Kaunis kaula ja selkälinja. Hieman lyhyt häntä. Hyvä rintakehä. Hyvät etu- ja takaraajat. Vapaat liikkeet. Hyvä turkki, väri ja luonne."

Kelpiet arvosteli Maret Kärdi, Virosta ja Mocca oli ainoa rotunsa edustaja. Mocca oli siis ERI1 PN1 ROP SERT. Pitkään mietin ryhmäkehiin jääntiä mutta päätettiin sitten jäädä. Onneksi sillä Mocca oli RYP-4 Hymy Ykkösryhmän arvosteli Beata Petkevica, Latvia. Viikon päästä olisi sitten Mocalla vuorossa Mikkelin näyttely.