Lauantai aamuna lähdettiin Riitan ja Tarmon kanssa ajelemaan kohti Toivakkaa. Ripsa ja Pilvi läksivät myös mukaan. Tarmolla on ollut hieman matkapahoinvointia ja se kuolasi koko matkan. Puolen päivän aikaan olimme perillä Lotan perheen luona. Myös Lily perheineen liittyi seuraamme.

Ihana oli nähdä pentuja pitkästä aikaa, kovasti olivat kakarat kasvaneet. Kaikki koirat tutkivat innoissaan toisiaan ja kyllä pennut vielä äitinsä ja mummonsa tunnistivat. Lily näytti säilyttäneen rohkeutensa ja oli pennuista kaikkein uteliain edelleen.

Yritin kuvata pentuja mutta kovin ovat liikkuvaa sorttia, suurin osa kuvista oli sumeita :) Tässä muutamia otoksia joista saa jotain selvää.

1085037.jpg
Lily

1085038.jpg
Lotta

1085039.jpg
Tarmo

1085041.jpg
Tarmo ja Lily

1085042.jpg
Lily ja Lotta

1085036.jpg
Lily, Tarmo ja Lotta

Minulla ainakin oli tosi kiva päivä ja oli ihana kuulla ja nähdä että omistajat ovat tyytyväisiä koiriinsa. Kiitokset kaikille päivästä ja erityiskiitokset Maijalle joka kestitsi meitä.

Markon kanssa on ollut vähän puhetta jos alkuvuodesta lähtisimme käymään taas Oulussa. Näkisin Trion ja kolme muuta kasvattiani jotka siellä asuvat.