Shelttikehä alkoi messarissa klo 9 joten matkaan läksimme kolmen aikaa aamulla/yöllä. Olimme hyvissä ajoin paikalla joten saimme autolle hyvän paikan ja sisään mennessä ei tarvinnut jonotella. Kehän laitakin oli melkein tyhjä joten saimme valita häkeillemmekin hyvät paikat.

Tuomarina oli John Walsh Irlannista. Hän tutki koirat tarkkaan ja käsitteli niitä hyvin. Tarmo oli ilmoitettu junnu uroksiin ja tuloksena taas EH. Tuomari jakoi tosi vähän ERIä. Hyrrän sisko Halmi sai myös EH:n. Hyrrän kanssa ollessani kehässä tuomari juoksutti meitä useamman kerran edestakaisin, tai oikeastaan halusi että minä kävelen enkä juokse. Makupala piti laittaa myös pois kädestä. Hitaasti mennessä Hyrrä alkoi katsomaan minua ja tämä häiritsi sen etuliikkeitä.Yllätyksekseni tuomari antoi Hyrrälle ERIn! Kilpailuluokassa Hyrrä oli kolmas. Hyyryläinen esiintyi tosi hienosti vaikka harjoiteltu ei olla ollenkaan.

Hyrrän arvostelu: " 10 month old blue merle. Good size. Good length of head with well placed eyes. Neat ears. Angulation good behind, front ok for age. Needs to fill out. Movement is ok." 

Hyrrän äiti Netta oli EH3.

Tässä muutama kuva Hyrrästä. Kuvaaja Tiina Ahonen.

2149842.jpg2149849.jpg

Ripsa ja Tavu (C. Be The One) saavat tänä vuonna shelttien agility-ykkösruusukkeet!!!