Aika menee kyllä hurjaa vauhtia. Meidän pikku "Hyyryläinenkin" täyttää tänään jo puoli vuotta! Kuvia en tänään saanut kun vettä on satanut koko päivän. Kuvia tulee kunhan keli paranee...

Kuvia sensijaan on meidän uudesta tulokkaasta. Mocca on 8 viikkoa vanha australian kelpie, viralliselta nimeltään Gigabit Inapertwa. Melkoinen pikkuriiviö tämä kakara onkin, hampaita on kokeiltu jo vähän joka kohtaan ja vauhtia riittää. Hyrrän kanssa ovat löytäneet jo yhteisen sävelen ja leikki sujuu.

1813795.jpg

1813796.jpg

Viikonloppuna seuramme VarPS järjesti kaksi päiväiset agilitykisat, lauantaina kolmosluokille kolme rataa ja sunnuntaina 1- ja 2-lk:lle kolme rataa.
Pilvin kanssa saimme kaksi nollaa, harmittavasti vaan A ja C radoilta joten tuplanolla jäi vielä saavuttamatta. Tyytyväinen olen kuitenkin päivän saldoon ja Pilviin tietysti.  Kasper sai myös kaksi nollaa ja Jeni teki myös puhtaan radan mutta hieman meni yliaikaa.

Sulo (C. Bring Me Luck) aloitti Ekin kanssa kisauransa sunnuntaina. Eka radalta vitonen kepeiltä, sij. 4. Toiselta radalta tuli hyl ja kolmannelta radalta yksi rima alas ja sijoitus 2. Tosi hienoa oli Sulon ja Ekin meno radoilla jotka eivät olleet ihan helpoimmasta päästä.