Torstaina käytiin pentujen, Hyrrän ja Mocan kanssa Joensuussa silmätarkastuksessa. Kaikilla oli terveet silmät. Eläinlääkäri teki pennuille myös terveystarkastuksen ja kaikki oli ok paitsi Vililtä ei löytynyt toista kivestä. Toivottavasti se sieltä vielä ilmaantuu.

Pennut matkustivat autossa kun vanhat tekijät eli makailivat melkein koko matkan. Kylläpä vauhtia ja virtaa sitten riittikin kun kotiin tultiin.

Pennut ovat vielä viikon kotona paitsi Vili joka lähtee uuteen kotiinsa vasta kahden viikon kuluttua. Ripsan kanssa on jo aloitettu agilitya vähäsen ja ajattelin ilmoittaa sen Joensuun kisoihin 10.4. Kisataan vaan aluksi yksi rata ja katsotaan kuinka kulkee.

Uusia otoksia tältä päivältä.


Papu


Papu ja Riisi


Riisi


Ripsa ja Vili


Riisi ja Papu


Vili

Elisalta tuli tänä aamuna hienoja uutisia. Tavu (C. Be The One) oli noussut kakkosluokkaan Oulussa tänään. Loistavaa Elisa ja Tavu!

Brilli (C. Brilliant Star) sai tiistai aamuna 17.3. neljä pentua, kaksi merle narttua, trikki nartun ja merle pojan. Isänä lapsosilla on Curre (Moorwood Caribbean Blue Lover). Pennut syntyivät Funnytail-kenneliin.