Aloitetaan kuitenkin G-pentujen 2-viikkois kuvilla. Pennut voivat pulskasti ja merle on jatkanut kävelyharjoituksia ja päässyt muutaman kerran jo ulos laatikostaan. Mustavalkoinenkin on alkanut ottaa jalkoja alleen.

Hyrrä piti kaikkia vähän jännityksessä kun laskettuaika oli jo torstaina. Hyrrä oli kuitenkin hyvin rauhallinen joten ei auttanut kun odotella. Lauantaina jäi sitten aamuruoka koskematta joten tiesin että hetki lähestyy. Neljän aikoihin iltapäivällä aloitti laatikon petaamisen ja kymmenen jälkeen alkoivat supistelut. Ensimmäisenä syntyi trikki narttu joka painoi 250g. Reilu tuntia myöhemmin syntyi trikkiuros joka painoi 259g. Kumpikin pentu oli heti tosi virkeä ja elinvoimainen. Supistelut jatkuivat mutta mitään ei tullut ulos. Soitin sitten Kuopion Tuhatjalkaan ja käskivät heti sinne. Hyrrä kuvattiin ja kuvissa näkyi pentu joka oli synnytyskanavassa kaksinkerroin. Suureksi yllätyksekseni kuvassa näkyi myös kolme muuta pentua. Hyrrä leikattiin ja muut pennut saatiin pelastettua, tukkona ollut trikkiuros ei selvinnyt. Loppusaldona siis 1 trikkiuros, 1 merleuros, 2 trikkinarttua ja 1 merlenarttu. En voi vieläkään uskoa että Hyrrään mahtui tuollainen määrä pentuja ja kaikki painoivat yli 200g!
Hyrrä toipui leikkauksesta nopeasti ja hoitelee pentujaan suurella rakkaudella. Merle uros on joukosta ainoa joka ei jostain syystä syö vielä itse. Muuten pentu on ihan virkeä.