Olipa taas loistava päivä agilitykisoissa. Olin ilmoittanut Hyrrän vain yhteen starttiin agilityradalle. Alkuun koira kulki ihan hyvin mutta loppua kohti vauhti hiipui ja keppien jälkeen oli jäljellä enää kolmen hypyn suora. Valtavasti käskyttäen sain Hyrrän menemään viimeiset hypyt ja aikakin riitti joten ensimmäinen nolla oli totta. Sijoituksemme oli neljäs. Tosi hienoa kun tämä  oli vasta kolmas starttimme.
Riitta on Tarmon kanssa tahkonut kontakteja kun Tarmo on jostain saanut päähänsä että ne voi hypätä yli. Eka radalta, joka oli hyppäri, tuli harmittavasti toinen rima alas. Agiradalla kontaktit olivat loistavat mutta kielto muurilta toi taas vitosen. Se nolla oli taas niin lähellä .

Pilvin kanssa saimme eka radalta nollan ja sijoituksemme taisi olla 7. Toisella radalla Pilvi taas huuhaili ja kävi tuomariakin moikkaamassa joten aika ylittyi harmittavasti 0,08 sekunnilla. Kisat olivat samalla Pohjois- Savon piirinmestaruuskisat ja yllätys yllätys Pilvi voitti medien kultaa!!! Vaikka en ajatellutkaan lähteä enää ensi vuonna Pilvin kanssa SM-kisoihin niin vähän harmittaa kun ei tullut tuplanollaa ja pääsylippu SM:iin oli 0,08 sekunnista kiinni.

Pilvihän on kaksinkertainen piirinmestari. Se voitti myös 2007, silloin kartturina oli Marko.